L'aliança de civilitzacions

Aquest vespre he anat a córrer pel port. Feia un vent emprenyador però amb l'mp3 el passeig marítim sempre es fa una mica menys llarg. Llàstima que els auriculars estan cascats i el de l'orella esquerra s'entretalla. M'agrada començar a córrer escoltant la cançó risk del Tontxu: "una partida de risk, un trivial un parchís, conquistaré tu país...". Vulgues que no, amb el xandall, el "montones de pregutnas sobre ti" i la posta de sol un se sent d'alguna manera exaltat. Després a la tornada, quan ja necessito motivació addicional, escolto el Wa Yeah! dels Antònia Font. Com que em serveix de distracció acostumo també a tafanejar l'altra gent que córrer o passeja. Més encara aquestes tardes de primavera que el port està ben ple de gent. Avui al fer el braç de tornada m'he creuat amb dues noies musulmanes. Devien ser germanes i totes dues portaven un vel blanc que voleiava i permetia apreciar-los els ulls i bona part de la cara. La germana gran era alta i guapa i l'he mirat uns breus segons mentre passava pel seu costat. Animat per la música dels Antònia Font i una certa insensatesa l'he mirat no descaradament però sí fregant el límit raonable. Ella òbviament se n'ha adonat. Però per sorpresa meva no ha refusat la mirada sinó que juraria que més aviat l'ha complaguda. Ha fet aquell fantàstic gest displicent que tan bé saben fer les dones. Això ha estat tot perquè amb un parell de camades ja les havia deixat enrere. Entretant he pensat que, malgrat tots els substrats culturals, les pulsions primitives són exactament les mateixes.

Comentaris

Cris ha dit…
Un post molt xulo, Francesc! Quanta raó tens!
Naya ha dit…
Certament més enllà de cultures, tradicions i matissos, les persones ens assemblem més del que ens pensem, i això a vegades es veu en petits detalls, com els del teu post.

Salut!
cescamat ha dit…
ei, merci cris i javier!
mel.la ha dit…
TOTS SOM PERSONES, I EVIDENTMENT TOTS SENTIM SI FA O NO FA LES MATEIXES COSES, EL QUE PASSA QUE UNS HO EXPRESSEN D'UNA MANERA I ELS ALTRES D'UNA ALTRE.
Anònim ha dit…
Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»
Anònim ha dit…
Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»
Anònim ha dit…
Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»
Anònim ha dit…
I find some information here.
Anònim ha dit…