Warming-House Party

Ahir vam fer la festa d'inauguracio del pis, o com en diuen aqui, la "warming-house party". M'agrada aquesta manera de dir-li, com dient que vols donar caliu huma al voltant d'una casa, d'un pis d'estudiants en aquest cas.

Al mati haviem anat a comprar les begudes: una inversio estupenda per fer "networking" com va dir en Miquel, per coneixer gent d'arreu. Com que aqui els clubs/bars son tan cars la gent fa festes de pis en pis. La veritat es que la festa va ser ben divertida. Repasso les nacionalitats que hi eren presents: finlandesos, argentins, peruans, catalans, austriacs, anglesos, grecs, canadencs, suecs, italians, brasilers, mallorquins, chilens, castellans, japonesos... i segur que me'n deixo...

Les finlandeses van arribar d'hora preocupades per si arribaven massa tard, els de l'ICEX de Madrid van arribar tard preguntat per "l'after-party", els asiatics van arribar sense fer soroll, els sudamericans amb ganes de ballar i ballar, i els catalans preguntant quan paguem pel pis... :-)

Cap al final de la festa vam escollir la Junta de la nova "Catalan Society" de la London School of Economics. Dilluns presentarem els papers per registrar-nos com a nova associacio, ens falten nomes un parell de firmes mes. Hi ha moltissims catalans per aqui. Per cert, confirmat que la filla d'en Kerry estudia aqui, aixi que la convidarem per una potencial "Heinz-Catalan Society".

Pel demes, tot va fent el seu cami, estic una mica espantadet, pero, perque dimarts que ve haig de donar la primera classe de public economics. Ah! Me n'oblidava... ahir em va fer dos petons la filla de l'Arzalluz, sembla que almenys no estava tan emprenyada amb el mon com son pare!

Pd: ara m'he entretingut una estoneta amb el blog de la Judith Vives... molt recomanable pels aficionats a les arts.

Comentaris